Internet marketing

U hebt een product waar vraag naar is? U wilt dit graag online aanbieden maar u weet niet hoe of u bent daar nog niet succesvol in geweest?

Wij hebben voor u zeer waarschijnlijk dé oplossing. Leest u even mee?

Marketing.

de definitie van marketing is "het aanbieden van producten en diensten waarbij maximaal rekening gehouden wordt met de behoeften en wensen van uw (potentiële)klanten"

Internet

Het Internet, world wide web.

Internet-marketing

Marketing op het internet. Het aanbieden van producten en diensten op het internet waarbij wij maximaal rekening houden met de behoeften en wensen van uw klanten.

Met andere woorden; u zult alleen succesvol zijn als u producten of diensten aanbied waar behoefte aan is en waar de wens van de klant centraal staat.

Op het internet werkt het eigenlijk hetzelfde als in de 'echte' wereld, het verschil zit in het feit dat u niet fysiek aanwezig bent en daar zit nu net de crux. Hoe moet u nu communiceren met uw klant terwijl u niet fysiek aanwezig bent?

Hier komen wij in het verhaal. Door te analyseren wat uw potentiële klanten willen (wat ze op Google zoeken) kunt u met uw klanten communiceren.

Als uw klant op Google zoekt naar "Rode schoenen" en er komt een website in de zoekresultaten welke zegt: "Rode schoenen, heren en dames", grote kans dat uw klant dan hierop klikt.

Om dit te bereiken hebt u een set van zaken nodig, onder andere;

  • een domeinnaam (tegenwoordig een onderdeel van uw marketingmix, net zoals 'bol.com' waarbij de naam van het bedrijf hetzelfde is al de domeinnaam)
  • Hosting voor een website
  • een website
  • analyse van uw markt
  • zoekmachine optimalisatie
  • adverteren op internet

Wij willen u graag helpen om door deze wirwar van termen en techniek te komen. Neemt u gerust contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.